AMPA JM Madorell: Cloenda activitats esportives

dimecres, 14 de maig del 2014

Cloenda activitats esportives

Les portes obertes de la piscina es realitzaran el día 28 de maig y el 30 de maig en l’horari habitual.
Recordeu que per poder entrar a la piscina és necessari portar xancles. Per qui se les oblidi hi hauran peücs disponibles.
Des de la piscina ens recorden que els/les monitors/es responsables dels vostres grups aquest dia estaran treballant. Ens demanen que els familiars pares/mares /avis.... no dificultin la feina d’aquests monitors ni la seva visibilitat del grup, per la pròpia seguretat dels/les nens/es.
Així que en tot moment s’haurà d’estar assegut a la graderia i sense donar indicacions als nens/es, perquè la classe pugui estar, en tot moment, controlada pel monitor i els socorristes.

El pròxim dissabte 31 de maig es realitzarà la Cloenda de les Activitats Extraescolars, una diada en la que tots els alumnes de les activitats esportives tindran l’oportunitat de realitzar una petita exhibició de totes aquelles activitats que han estat realitzant durant la temporada 2013-14.
És per aquest motiu, i per a poder gaudir d’un matí molt animat, que tots els alumnes, els monitors i l’AMPA us volem convidar a pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes, amics i amigues... a assistir a aquest esdeveniment amb el que de ben segur que us ho passareu molt bé, tot gaudint de l’esport i de les exhibicions que us hem preparat especialment per a vosaltres!

Dia i hora: 31 de maig de 2014
- Psicomotricitat – 9:30 h.
- Patinatge – 9:30 h.
- Gimnàstica Artística – 10:30 h.
- Futbol – 11:00 h.
- Dansa – 11:30 h.
- Teatre – 12:30 h.
- Simultanies d'escacs.

Lloc: Escola Madorell (Entrada Pati)

Important: Confirmeu la vostra assistència al vostre monitor/a.
Els participants hauran d’estar a l’escola 15 minuts abans de l’hora indicada, per tal de preparar les actuacions.