AMPA JM Madorell: A partir de gener les circulars per mail !!

dimecres, 18 de desembre del 2013

A partir de gener les circulars per mail !!


Des de l’AMPA us informem que a partir de gener de 2014 deixarem de repartir les circulars en paper i enviarem tota la informació relacionada amb l’AMPA únicament a través de correu electrònic, a fi d’estalviar paper, diners, i assegurar-nos de que la informació arriba a les famílies, ja que a vegades els papers es perden pel camí.

Es per això que us preguem, als que encara no ho heu fet, ens faciliteu un o dos correus electrònics que empreu amb freqüència de manera que us puguem enviar la informació a 1 o 2 persones (pare, mare o tutor legal del nen).
Les circulars es penjaran també al bloc de l’AMPA i al taulell d’anuncis de l’escola (al costat de la porta principal). Les famílies que no ens donin cap adreça de correu, hauran d’estar atentes al bloc o al taulell.

Els que encara no ens heu facilitat el vostre correu: ompliu el formulari que trobareu al bloc de l’AMPA: ampamadorell.blogspot.com o envieu un correu a: circular.ampamadorell@gmail.com indicant el nom i curs dels vostres fills/filles i l’adreça on voleu rebre la informació.

L’AMPA garanteix en tot moment que el vostre correu electrònic només serà utilitzat per enviar les circulars i informacions relacionades amb l’AMPA de l’escola Josep Maria Madorell. En cap cas s’utilitzarà el vostre correu per enviar cap mena de publicitat, mai es donarà aquesta informació a tercers, i sempre es mantindrà la vostra privacitat legal.

Si mai voleu donar-vos de baixa de la base de dades o bé modificar la vostra adreça de correu, ho heu de fer enviant un correu a circular.ampamadorell@gmail.com

AQUESTA CIRCULAR S’HA ENVIAT PER MAIL A TOTES LES ADRECES QUE TENIM A DIA D’AVUI. SI NO HEU REBUT AQUEST CORREU POSSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES A TRAVÉS DE circular.ampamadorell@gmail.com