AMPA JM Madorell: Extraescolar anglès curs 16-17

dissabte, 28 de maig del 2016

Extraescolar anglès curs 16-17

Apreciades famílies,
Ja heu rebut una circular informant del canvi de centre formador per a l’extraescolar d’anglès, de cara al pròxim curs 2016-17.  La nova empresa, KITH, està especialitzat en escoles i té més té 30 anys d’experiència en la gestió de l’anglès extraescolars a centres educatius.

Aquesta decisió s’ha pres conjuntament amb l’escola per tal d’apostar per un model d’ensenyament més proper al projecte educatiu que s’ofereix a l’escola: un aprenentatge natural, amb classes amb predomini de la conversa i ús de material audiovisual.

Per part de l’AMPA s’ha fet un acurat procés de selecció i, després d'estudiar diferents propostes, creiem que la que us presentem és molt beneficiosa per als nostres fills i filles.


L’empresa KITH també imparteix classes a centres de educació secundària, té un personal perfectament qualificat, és centre formador de Cambridge a Catalunya i ofereix la possibilitat de realitzar exàmens oficials així com de fer estades i campus en anglès. 

Per més informació sobre KITH, podeu consultar la seva pàgina web: www.kith.es

Des de l’AMPA confiem plenament en què aquest canvi serà un encert i preguem a tots els que esteu interessats assistiu a la XERRADA INFORMATIVA EL DIMARTS 31 A LES 18:30, a on es presentarà el projecte.  Si teniu algun dubte, podreu fer consulta al finalitzar la xerrada, ja sigui a l’empresa KITH o bé als membres de l’AMPA que assistiran.

Hi haurà servei d'acollida per aquelles famílies que ho necessitin. 


Rebeu una cordial salutació,

AMPA JM Madorell