AMPA JM Madorell: SOS SAHARA

diumenge, 8 de novembre del 2015

SOS SAHARA

CAMPANYA D’EMERGÈNCIA 
DEL MOVIMENT SOLIDARI CATALÀ PER LA CATÀSTROFE HUMANITÀRIA 
QUE S’ESTÀ VIVINT ALS 
CAMPS DE REFUGIATS SAHRAUÍS.


Els campaments de refugiats sahrauís, situats al desert algerí de Tindou, han patit l’efecte de pluges torrencials que hi han causat grans inundacions i destrosses.

Les pèrdues d’habitatges, aliments i equipaments ha estat molt important. Moltes les famílies han perdut totes les seves pertinences, inclosa la petita reserva d'aliments de què disposaven, és a dir una ració mensual per 160.000 persones. 

Segons els equips de la Mitja Lluna Roja Sahrauí (MLRS) presents sobre el terreny, alguns refugiats van resultar afectats encara que no s'han de lamentar pèrdues humanes. Milers de famílies s’han vist obligades a estar a la intempèrie per manca d’edificis segurs. Els danys i pèrdues materials han estat considerables. 

Com segurament sabeu, Molins de Rei amb el Sàhara està agermanat amb la ciutat d’Emhereiz, la qual també ha quedat notablement destruïda.

Des de l’Associació Molins de Rei amb el Sàhara es pretén fer una recollida solidaria de aliments i medicaments. 

L'AMPA de la nostra escola vol col.laborar amb aquesta campanya i per aquest motiu, es podrà DEIXAR ALIMENTS ENLLAUNATS O EMBASSATS I MEDICAMENTS NO CADUCATS AL QUARTET DE L'AMPA, perquè puguem enviar-ho als campaments de refugiats.  

Horari: 

Dimecres 11 i 18 de 9 a 9:30h.
Dijous 12 i 19 de 16 a 16:30h.

Teniu més informació aquí